PONT co.lab Studio

Inspiráció és dinamizmus irodai környezetben

Progresszív designstúdiónknál a belsőépítészeti és grafikai tervezés egy folyamatként valósul meg. Irodák, üzlethelyiségek, hotelek és éttermek megalkotásával tesszük a minőségi designt szélesebb rétegek számára elérhetővé –  emberközpontú tervezéssel hozunk létre valódi értéket. 

Az Office XPO-n egy olyan különleges enteriőrrel várunk, amelyben a Tiéd a főszerep! Reszponzív felületeket, egyedi világítást és letisztult geometrikus formákat alkalmazva alakítunk ki modern találkozási pontot, ahol feltöltődhetsz. Exkluzív atmoszférával és új, interaktív technológiákkal szeretnénk inspirálni arra, hogy birtokba vedd a teret.

Ha olyan irodában szeretnél dolgozni, ahol a munkakörnyezetre életstílusként tekintenek, akkor innovatív ötletekkel és személyre szabott megoldásokkal várunk. 

 


Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/office/compiled/all.css): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_office_views_index.volt.phtml on line 92

Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/office/compiled/all.js): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_office_views_index.volt.phtml on line 96