GMB Solutions

Térelválasztás, hangszigetelés és hanggátlás egy helyen!

DEKO

A DEKO több mint 45 éve saját fejlesztésű térelválasztó rendszerekkel foglalkozik. Az európai piacon vezető szereplővé vált a beltéri üvegfalak és azokba integrált ajtók gyártásával és forgalmazásával.

A DEKO fő célja, hogy rendszerelemekből egyedi, flexibilisen alakítható termékeket hozzon létre magas minőségben és letisztult dizájnnal. Termékeket, melyek megfelelnek a hanggátlási vagy éppen tűzgátlási előírásoknak, emellett kielégítik a felhasználói igényeket a környezet, a funkcionalitás, az esztétika és a minőség szempontjából.

Az üvegfalak még egyedibbé tehetők dekorfóliázással, melynek csak a képzelet szabhat határt. Ma a technológiának köszönhetően már elérhető smart fólia is, amely egy gombnyomásra az átlátszó üvegfelület opálossá válik, így megakadályozza a helyiségbe való betekintést, valamint vetíthető felületet képez.


 

Woodtec – vetroCUBE

A vetroCUBE hangszigetelt, room in room moduláris rendszerű helységeket kínál a nyitott irodaterekbe, mely ideális phone booth-ok vagy kisebb-nagyobb tárgyalóhelyiségek kialakítására.

A mennyezetre akusztikusan optimalizált ventilátor biztosítja a szellőztetést és a friss levegőellátást. A vetroCUBE rendszer saját hűtő álmennyezettel is ellátható vagy csatlakoztatható az épület gépészeti rendszeréhez, valamint rugalmas LED-es világítási koncepciót kínál a különböző felhasználásokhoz és méretekhez.

 

Abopart

Mobilfalak a nagyobb terekért! Az Abopart mobilfalak kiváló minőséggel, magas hanggátlással biztosítják a változó terek kialakítását.

Minden belső térnek megvan a saját atmoszférája. Belépünk és hatással van ránk. A falak, a padló, a méretek, a színek, az anyagok, a harmónia, a dinamizmus. Az Abopart törekszik arra, hogy ez a személyes benyomás, melyet egy tér nyújt, pozitív élmény legyen.  Ennek okán ez a moduláris rendszer sokkal több, mint elemek melyek a térelválasztást biztosítják. A választható felületeivel, anyagaival tökéletesen harmonizál az enteriőrrel.

 

Prointerier Kft.

A Prointerier Kft. az Interface burkolatok kizárólagos forgalmazója, a gyártó a fenntartható design jegyében alkotja meg kollekcióit  (minden termékük karbon semleges, WELL kompatibilis és számos kollekció alapja a biofílikus design).

Interface

Nora Hungary

 

Várunk minden érdeklődőt a LEVEL UP Office Design által tervezett standunknál, ahol megtekinthetők és kipróbálhatók az általunk forgalmazott gyártók termékei.


Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/office/compiled/all.css): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_office_views_index.volt.phtml on line 92

Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/office/compiled/all.js): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_office_views_index.volt.phtml on line 96