Fine Art Rent

Az iroda sokunknak a második otthona. Fontos, hogy otthon is érezzük magunkat benne, mint ahogy az is, hogy az ügyfelek, partnerek felé az iroda sugározza a cég imidzsét és presztízsét.

Ebben segít a legnagyobb magyar művészek műveiből álló kollekciónk, amelyekkel a munkahely otthonosabbá, a recepció, tárgyaló hangsúlyosabbá válhat.

Rugalmas bérleti konstrukcióinkkal biztosítjuk, hogy akár a legkomolyabb alkotások is elérhetőek legyenek mindenki számára és segítünk abban, hogy a képzőművészet az office branding és az employer branding eszközévé válhasson.

Tekintse meg a saját standunkon, illetve a többi standon kiállított képeinket. 


Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/office/compiled/all.css): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_office_views_index.volt.phtml on line 92

Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/office/compiled/all.js): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_office_views_index.volt.phtml on line 96