Cityplant

Életet viszünk az irodába!

Cégünk küldetése 1992 óta az, hogy a várost, az emberek munkakörnyezetét zöld növényekkel telepítsük be, és gondozásuk révén így teremtsünk élhetőbb környezetet.

Munkánk során olyan növényeket hasz- nálunk, melyek méregtelenítik, és párologtatásukkal egészségesebbé teszik az irodák száraz levegőjét.

Ezeket a feladatokat, csak az egészséges növények képesek ellátni, ezért szakképzett munkatársaink gondoskodnak az ápolásukról.

Ha fontos számodra környezeted és munkatársaid egészsége, keress minket bizalommal, és válassz növénybérlési, növénygondozási szolgáltatásaink közül.


Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/office/compiled/all.css): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_office_views_index.volt.phtml on line 92

Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/office/compiled/all.js): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_office_views_index.volt.phtml on line 96