Események

10.18 / péntek

Office Fvck Up Day

nagyszínpad

Az iroda költözés vagy átalakítás során elkövetett bakikról nem szoktunk beszélni, pedig ezekből a történetekből igazán sokat lehet tanulni. Éppen ezért 15 olyan előadót hívunk a nagyszínpadra, akik őszintén mesélnek az elbaltázott projektekről.

Megnézem

10.19 / szombat

Családbarát irodai nap szombaton - Hol fog dolgozni a gyermeked a jövőben?

Nagyszínpad

A Három Királyfi és Három Királylány mozgalom által szervezett családi programokkal mutatjuk be, milyen lehet egy igazi családbarát iroda. Előadások, gyermek programok a szombati napon.

Megnézem

2019. október 17-19.

Álmodd meg tökéletes irodádat!

MOM Sport E/6 stand

Látogass el a DVM group standjára az Office Xpo alkalmából, és találkozz személyesen szakértőinkkel! Segítünk valóra váltani az elképzeléseidet! Jelentkezz ingyenes konzultációnkra október 18-án és 19-én!

Megnézem

2019. október 17-19.

Official WELL-come (kerekasztal beszélgetés a WELL piaci, és szakmai fogadtatásáról)

MOM Sport, A/4 stand

Az Europa Design közel negyed évszázada foglalkozik az irodák és közületi terek optimális kialakításával, berendezésével. A közületi szféra minden területén megtalálhatók referenciáink, az irodáktól a szállodákon, éttermeken, kávézókon keresztül az oktatási, egészségügyi létesítményekig, beltéri és kültéri felhasználásra egyaránt.

Megnézem

2019. október 18-19.

Az akusztika abc-je

MOM Sport B/5 stand

Vedd fel a kesztyűt az irodai zaj ellen

Megnézem

2019. október 17-19.

Felismered az irodatered hiányosságait?

MOM Sport B/5 stand – Blue Business Interior & floor by Blue

Interaktív irodatér problémafeltáró workshop

Megnézem

2019. október 17-19.

Shaw your style. - workshop

MOM Sport B/5 stand – Blue Business Interior & floor by Blue

Látogass el a floor by Blue standjára és alkosd meg saját stílusod szerinti mini teredet a shaw contract modulszőnyegeivel.

Megnézem

2019. október 18-19.

Gondold újra az irodádat! – interaktív workshop a hatékony irodáért

MOM Sport B/5 stand – Blue Business Interior & floor by Blue

Hozd el irodád alaprajzát, és együtt konkrét, cégetekre szabott megoldásokat találunk ki, hogy az irodában mindenki kihozhassa magából a legtöbbet!

Megnézem

Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/office/compiled/all.css): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_office_views_index.volt.phtml on line 92

Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/office/compiled/all.js): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_office_views_index.volt.phtml on line 96