WELL Building Conference - PEOPLE FIRST!

nagyszínpad
10.17 / csütörtök
Érdekel, hogy mire figyelnek azok a cégek, akik egy lépéssel a többiek előtt járnak? Akkor ott a helyed október 17-én az OfficeXPO első szakmai napján, a WELL Building Conference-n, a HuGBC és Az Év Irodája közös konferenciáján.

Itt megtudhatod, hogy miért foglalkoztat egyre több vállalatot a munkahelyi jó közérzet kialakítása, és mire érdemes figyelni, ha Te is szeretnél egy igazán hatékony és élhető munkahelyen dolgozni!


De mégis mi az a WELL Building Standard?

Ez a rendszer kifejezetten az egészséges, és élhetőbb belső terek kialakítására, illetve értékelésére helyezi a hangsúlyt.
Magyarországon már évek óta piaci alapkövetelmény a bérlők részéről, hogy az A kategóriás irodaházak rendelkezzenek valamilyen zöld minősítési tanúsítvánnyal. Most viszont a vállalatokon a sor, hogy a környezettudatos és fenntartható iroda középpontjába a dolgozóikat helyezzék.


 
A következő kérdésekre kaphatnak választ a konferencia résztvevői:
Mit jelent fejlesztőként vagy épület használóként a WELL minősítés?
- A magyar WELL előfutárok megosztják tapasztalataikat.
- Hol tart a WELL minősítés világszerte? A WELL számokban.
- Miért érdemes bérlőként egészséges irodateret kialakítani?
- Mire vágyik a munkavállaló? Néhány meglepő tény a munkaerő-megtartás lehetőségeiről.

Bemutatjuk a WELL minősítési rendszer elveit, a legfontosabb szempontokat és azt is, hogyan érdemes az irodát kialakítani, átalakítani vagy felújítani a legjobb munkakörnyezet megteremtése érdekében.

Mindegy, hogy cégvezetőként, HR szakemberként vagy más területen dolgozol, biztos, hogy fogsz olyat hallani, ami a hasznodra válik. Mi megmutatjuk a rendszer elveit, a legfontosabb szempontokat, és a MIÉRTEKET, valamint beavatunk a HOGYANBA, sőt, lehetőséged lesz kérdezni is.


NÉZD MEG ITT A PONTOSAN KONFERENCIA PROGRAMOT!

 


 

 


Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/office/compiled/all.css): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_office_views_index.volt.phtml on line 92

Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/office/compiled/all.js): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_office_views_index.volt.phtml on line 96