Office Fvck Up Day

nagyszínpad
10.18 / péntek
Az iroda költözés vagy átalakítás során elkövetett bakikról nem szoktunk beszélni, pedig ezekből a történetekből igazán sokat lehet tanulni. Éppen ezért 15 olyan előadót hívunk a nagyszínpadra, akik őszintén mesélnek az elbaltázott projektekről.

Az iroda költözés vagy átalakítás során elkövetett bakikról nem szoktunk beszélni, pedig ezekből a történetekből igazán sokat lehet tanulni. Éppen ezért, Az Év Irodája verseny kiállításán, az OfficeXPO pénteki napján, október 18-án több mint 15 olyan előadót hívunk a nagyszínpadra, akik őszintén mesélnek az elbaltázott kivitelezésről, elégedetlen munkatársakról, elszámolt irodaház fejlesztésről vagy a karácsonyi csőtörésről.

Belsőépítészek, tervezők, építészek, vállalat vezetők, HR vezetők és irodavezetők állnak ki az OfficeXPO színpadára, hogy elmondják, hogyan szúrták el és mit tanultak belőle.

A program a nemzetközi FvckUp mozgalom részeként valósul meg, amit eddig 85 országban, több mint 300 városban rendeztek meg, és az összesen közel 200.000 résztvevő, 1500-nál is több történetet hallgatott meg.

Ha szeretnéd őszintén hallani a legelismertebb magyar szakemberektől, hogy mit csinálj vagy mit ne csinálj a költözés, átalakítás vagy az irodai mindennapok során, gyere el! 

Sőt, ha van egy jó storyd, akár Te is elmesélheted 5 percben! Gyere el az OfficeXPO pénteki napjára, hallgasd meg az előadókat és a helyszínen te is jelentkezhetsz egy 5 perces pitch-re a szervezőknél ha megjön a kedved. 

❗Az esemény az OfficeXPO irodai kiállítás keretén belül szervezzük meg amire a belépő, 3.500 Ft. A jeggyel az összes pénteki programon és a kiállításon is részt tudsz venni❗

 

Akik már biztosan ott lesznek!

FvckUP program:

11.00 12.30 9 FvckUP előadás
12.30 14.30 SZÜNET
14.30 16.00 9 FvckUP előadás
16.00 16.30 FvckUP kerekasztal
16.30 17.30 SZABAD ÓRA // Bátor FvckUP jelentkezők

 

❗A látogatói jegy kiválasztása után, a pénteki napra vedd meg a jegyed, ha a FvckUP előadásokra szeretnél jönni❗


Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/office/compiled/all.css): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_office_views_index.volt.phtml on line 92

Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/office/compiled/all.js): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_office_views_index.volt.phtml on line 96