Álmodd meg tökéletes irodádat!

MOM Sport E/6 stand
2019. október 17-19.
Látogass el a DVM group standjára az Office Xpo alkalmából, és találkozz személyesen szakértőinkkel! Segítünk valóra váltani az elképzeléseidet! Jelentkezz ingyenes konzultációnkra október 18-án és 19-én!

A konzultációra bejelentkező érdeklődők belépőjegye a DVM group ajándéka, amely a kiállítási programok egész napos látogatására jogosít.

Regisztráció: https://dvmgroup.booked4.us

Miért a DVM group?

Hazánk egyik legkomplexebb építőipari szolgáltatásokat nyújtó magyar cégcsoportjaként, irodák, kereskedelmi-, ipari- és lakóingatlanok teljes körű tervezését és kivitelezését végezzük, nagy hangsúlyt fektetve a műszaki tartalom minőségére, a funkcionalitásra és esztétikumra, valamint az ügyfélközpontú, költséghatékony szemléletre. Célunk, hogy innovatív megoldásokkal korunk kihívásainak megfelelő épületeket, tereket hozzunk létre.

 

Integrált szolgáltatást nyújtunk az igények megfogalmazásától kezdve a belsőépítészeti tervezésen, projektmenedzsmenten és az ezekkel összefüggő tanácsadásokon, környezettudatos szemléleten át az átadásig. A magas építészeti minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk a kiválóan összehangolt munkafolyamatokra, és a magyar piacon elsőként alkalmaztuk az idő- és költséghatékony design & build módszert, melyben a tervezési és kivitelezési folyamatok nem egymást követően, hanem időben eltolva ugyan, de párhuzamosan zajlanak.

 


Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/office/compiled/all.css): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_office_views_index.volt.phtml on line 92

Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/office/compiled/all.js): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_office_views_index.volt.phtml on line 96